Αρχική σελίδα Βιομηχανία Σκαφών Gulet Βιομηχανία Ξύλινο Trandil Yacht Σύνθετα Ξύλινα Ιστιοφόρο Lamine Yacht Ktírio Ναυπηγείο μας επικοινωνία
 

Σκάφη προς ενοικίαση

Facebook Goole+ Youtube
Turkish English French Russian Germany Greece
 
 

Προσφέρουμε γιοτ ναύλωσης και υπηρεσία ενοικίασης, μπλε κρουαζιέρα στην Τουρκία guletlerimizle. Σκάφη προς ενοικίαση στην εταιρεία μας είναι διαθέσιμα για να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό. Χάρτες Gulet, ιδιωτικό γιοτ ναύλωσης, γιοτ ναύλωσης οικονομικά, πολυτελή γιοτ ναύλωσης και υπηρεσίες vip, μερικοί από τους χάρτες gulet. Gulet διακοπές, μπλε κρουαζιέρες και προσωπικό εξειδικευμένο κυρίως σε γιοτ ναύλωσης στη Μαρμαρίδα, Αλικαρνασσός, Gocek, Fethiye, Καλκάν, Κας, Kekova, Φοινίκη, Αττάλεια, υπηρετούν. Μια ιδιωτική κρουαζιέρα gulet γιοτ και επιλογή διακοπών για αξέχαστες διακοπές για όλο το χρόνο.

Blue υπηρεσίες ενοικίασης σκαφών, περιοδεία σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας με τον πιο κατάλληλο από το σκάφος κάνουν σχέδια με βάση availability'll σας δείξω. Αλλά η εξεύρεση μόνο το σκάφος επιχείρηση ενοικίασης σκαφών είναι κατάλληλο για σας αν θα πρέπει να καθοριστεί καλά. Μετά την οργάνωση ένα ιδιωτικό σκάφος για τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε την πιο κατάλληλη για τις αιτήσεις σας.

Boats for Rent - Bodrum Turkey
 

Μπλε κρουαζιερόπλοια που γνωρίζουμε ως ο κυριότερος φορέας guletlerdir ξύλινο ιστιοφόρο. Σε όλη την ιστορία είναι πολύ μεγάλο για τους σκοπούς αυτών των σκαφών χρησιμοποιήθηκαν για την αλιεία και τις μεταφορές. Οι βάρκες στο παρελθόν πεύκα, βελανιδιές και καστανιές είχαν κατασκευαστεί σήμερα είναι κατασκευασμένα από εξωτικά δέντρα και μαόνι ξύλο gulets σε αυτό το δύσκολο .. Εντελώς χειροποίητο δεξιοτεχνία του κάθε μοτίβο εκδηλώνεται στα gullets.

Για να κάνετε μια κράτηση επαφή το τμήμα επικοινωνιών.

 
 
 
     
- Κατασκευή ξύλινων σκαφών αναψυχής
- Κατασκευή ξύλινων Gulet
- Κατασκευή ξύλινων Ιστιοφόρο
- Βιομηχανία Σκαφών συγκολλημένα
- Βιομηχανία Σκαφών Σύνθετα
- Κατασκευή ξύλινων Trandil
- Συντήρηση και επισκευή σκαφών αναψυχής
- Διακόσμηση Σκαφών - Σκάφος - Gulet
- λιμενικών υπηρεσιών
- λιμενικών υπηρεσιών
- 3D Σχεδιασμός των πλοίων
 
tel  
     
mail   info@guletti.com