Αρχική σελίδα Βιομηχανία Σκαφών Gulet Βιομηχανία Ξύλινο Trandil Yacht Σύνθετα Ξύλινα Ιστιοφόρο Lamine Yacht Ktírio Ναυπηγείο μας επικοινωνία
 

Lamine Yacht Κτίριο

Facebook Goole+ Youtube
Turkish English French Russian Germany Greece
 
 

Ελασματοποιημένη εξωτικά εισαγόμενα σκάφη στην κατασκευή, όπως το μαόνι και το ξύλο teak φούρνο χρησιμοποιείται. Αυτό το δέντρο της ζωής, χάρη στο σκάφος είναι πλέον. Ή με απανωτές στρώσεις διεθνή Λόιντ και / ή παράγονται σύμφωνα με τα πρότυπα CE. Εποξυ είναι περισσότερο προσαρμοστούν σε τέτοια δέντρα, το έλασμα του κύτους προτιμάται.

Θέματα που πρέπει να είναι το πιο προσοχή? Επιλογή δέντρο είναι το καλύτερο ψήσιμο και ξήρανση. Όλοι τους, καθώς και την επιλογή και την εφαρμογή κατάλληλης ποιότητας εποξυ περιβάλλον είναι επίσης απαραίτητη. Λόγω της καλής διείσδυσης του δέντρου sertleştirip εποξική στρώμα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής.
Σημαίνει να επισκεφθείτε ναυπηγείο μας, χάρη στην εμπειρία μας και μέσα καθώς και ένα κατάλληλο σκάφος στο αίτημά σας, τότε ένα καλό σχέδιο. Αν θέλετε, μπορείτε να διατηρήσετε το σκάφος στο νερό ακόμη και μετά από τις υπηρεσίες μας.

Manifacturing of Laminated Yacht - Bodrum Turkey
 

Αν θέλετε να κάνετε πλαστικοποιημένο σκάφος;
Πρώτον, οι επιθυμίες και τα διεθνή πρότυπα για την εφαρμογή ενός κατάλληλου σχεδίου που διαπράχθηκαν. Ένα από τα πιο σημαντικό στάδιο είναι το δέντρο επιλογής. Στη συνέχεια, η σωστή επιλογή δέντρο είναι το πιο σημαντικό βήμα. Lamine ένα σκάφος, ανάλογα με το μέγεθος και τις προδιαγραφές που παράγονται σε μία διεργασία όπως 20 μήνες έως 10.

Έλασμα τεχνικές κατασκευής μας και ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε κάθε στάδιο της υλοποίησής τους. Συγκολλημένα παραγωγή βάρκα από την αρχή μέχρι το τέλος σε ορισμένους κανόνες και πρότυπα πρέπει να γίνει. Επιλογή και εφαρμογή του ξύλου, εγκαταστάσεις μηχανή μηχανή, ηλεκτρονικά, εξοπλισμός ιστιοπλοΐα, λεπτομέρειες όπως τα εξαρτήματα επίπλων μάλλον επίπονη, αυτό είναι μια δουλειά για να είναι μια τόση προσοχή. Για να επιστρέψει σφάλματα κατά τη διάρκεια κατασκευαστικά προβλήματα βάρκα εξουσία και τις οικονομικές απώλειες θα τεθεί σε ισχύ, Gulet βιομηχανία σκαφών αναψυχής έχει μια έμπειρη ομάδα με έμπειρους και δεσμευόμαστε να σας εξυπηρετήσει.

Μπορεί επίσης να θέλετε να έχετε μια όμορφη μέρα και ένα νέο πλαστικοποιημένο σκάφος να καλέσει σε συνέντευξη μαζί μας.
 

Σε έχουμε παραγωγή ξύλου Σκάφη
Composite Yacht Κτίριο
Ξύλινο Παραγωγή Σκαφών
Gulet Ξύλινα Βιομηχανία
Βιομηχανία ξύλου τραβέρσας βάρκα
Ξύλο Trandil Βιομηχανία
Βιομηχανία Lobster Boat
Κατασκευής κόφτη Ιστιοπλοΐα

 
Manifacturing of Laminated Yacht - Bodrum Turkey Manifacturing of Laminated Yacht - Bodrum Turkey Manifacturing of Laminated Yacht - Bodrum Turkey
     
- Κατασκευή ξύλινων σκαφών αναψυχής
- Κατασκευή ξύλινων Gulet
- Κατασκευή ξύλινων Ιστιοφόρο
- Βιομηχανία Σκαφών συγκολλημένα
- Βιομηχανία Σκαφών Σύνθετα
- Κατασκευή ξύλινων Trandil
- Συντήρηση και επισκευή σκαφών αναψυχής
- Διακόσμηση Σκαφών - Σκάφος - Gulet
- λιμενικών υπηρεσιών
- λιμενικών υπηρεσιών
- 3D Σχεδιασμός των πλοίων
 
tel  
     
mail   info@guletti.com