Αρχική σελίδα Βιομηχανία Σκαφών Gulet Βιομηχανία Ξύλινο Trandil Yacht Σύνθετα Ξύλινα Ιστιοφόρο Lamine Yacht Ktírio Ναυπηγείο μας επικοινωνία
 

Ξύλο Trandil Βιομηχανία

Facebook Goole+ Youtube
Turkish English French Russian Germany Greece
 
 

Trandil Αιγαίο σε θυελλώδεις και διακοπές στη θάλασσα είναι ένα από τα πιο κατάλληλο μοντέλο βάρκα. Είναι πολύ τύπων που χρησιμοποιούνται σε ένα αλιευτικό σκάφος και το σφουγγάρι της περιοχής στην αρχαιότητα. Καλύτερη και την αναλογία διαστάσεων έχει σχεδιαστεί για να είναι 1/3. Είναι κατάλληλο σε μια ποικιλία από τα ξάρτια σε μια βάρκα

Χρησιμοποιούν γιατί είναι μικρότερα σε μέγεθος από τους άλλους τύπους σκαφών είναι ευκολότερη.

Wood Trandil Manufacturing - Bodrum Turkey
 

Trandil που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα για την κατασκευή του από ξύλο πεύκου, δρυς, μαόνι εισαγόμενο εξωτικό ξύλο αντί για δέντρα, όπως καστανιές, έχει ληφθεί για την κατασκευή του φούρνου που εισάγονται δέντρα όπως teak. Έτσι, η εκτεταμένη διάρκεια ζωής του trandil. Παράγεται trandil σε διεθνή πρότυπα, όπως το Lloyd και CE δημιουργείται. Στη χώρα μας, η ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον στη Γαλάζια Κρουαζιέρα και trandil μισθώσεις παραγωγή σε αυτόν τον τομέα αυξάνεται επίσης και επίσης πολύ εύκολα να βρει αγοραστές στη διεθνή αγορά δίπλα στην εγχώρια αγορά με πολλά πλοία..

Αν θέλετε να κάνετε μια trandil ξυλείας πολλαπλών χρήσεων θα πρέπει να επωφεληθούν από την εμπειρία μας και μετά την υλοποίηση του έργου πρέπει και μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες που παρέχουμε τόσο trandil.

Αν θέλετε να οικοδομήσουμε μια ξύλινη trandil;
Πρώτον, έχουμε σχεδιάσει το πλέον κατάλληλο trandil βοηθάμε στο στόχο σας. Τότε σωστή επιλογή δέντρο θα είναι το πιο σημαντικό βήμα. Ανάλογα με το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά Trandil παραγωγή γίνεται στο χρονικό διάστημα 6 μηνών έως 12 μηνών.

Όπως επίσης και οι απανωτές στρώσεις τεχνικές που εφαρμόζονται στο κόστος παραγωγής είναι χαμηλότερο στοίβαγμα τεχνική και σχολαστική προσοχή σε κάθε βήμα. Trandil παραγωγή καταλήγουν στην αρχή του συγκεκριμένους κανόνες και προδιαγραφές θα πρέπει να γίνουν. Επιλογή δέντρο, εφαρμογή, εγκαταστάσεις μηχανή μηχανή, ηλεκτρονικά, εξοπλισμός ιστιοπλοΐα, εξαρτήματα επίπλων και άλλα είναι αρκετά επίπονη, είναι μια ευχάριστη δουλειά τόσο πολύ. Επιστρέφει περιλαμβάνει επίσης το υψηλό κόστος και ως εκ τούτου την επιστροφή εσφαλμένη εφαρμογή των προβλημάτων τροφοδοσίας και λάθη θα γίνουν παράλληλα με τις αυξήσεις του κόστους. Αυτός είναι ο λόγος trandil κατασκευή και θα πρέπει πάντα να είναι μια κάποια εμπειρία, έμπειρους αρχιτέκτονες, μηχανικούς και τεχνικούς θα πρέπει να γίνεται υπό την επίβλεψη.

Θα έχει ένα ωραίο ξύλινο trandil σε μια μέρα και θέλετε να το κάνει από την αρχή και θα πρέπει πάντα να είναι το δικό μου αποφάσισε να πάρει συνέντευξη μαζί μας..

Σε έχουμε παραγωγή ξύλου Σκάφη
Composite Yacht Κτίριο
Ξύλινο Παραγωγή Σκαφών
Gulet Ξύλινα Βιομηχανία
Βιομηχανία ξύλου τραβέρσας βάρκα
Ξύλο Trandil Βιομηχανία
Βιομηχανία Lobster Boat
Κατασκευής κόφτη Ιστιοπλοΐα

 
bodrum türkiye yat tersaneleri bodrum türkiye yat tersaneleri bodrum türkiye yat tersaneleri
     
bodrum türkiye yat tersaneleri bodrum türkiye yat tersaneleri bodrum türkiye yat tersaneleri
     
- Κατασκευή ξύλινων σκαφών αναψυχής
- Κατασκευή ξύλινων Gulet
- Κατασκευή ξύλινων Ιστιοφόρο
- Βιομηχανία Σκαφών συγκολλημένα
- Βιομηχανία Σκαφών Σύνθετα
- Κατασκευή ξύλινων Trandil
- Συντήρηση και επισκευή σκαφών αναψυχής
- Διακόσμηση Σκαφών - Σκάφος - Gulet
- λιμενικών υπηρεσιών
- λιμενικών υπηρεσιών
- 3D Σχεδιασμός των πλοίων
 
tel  
     
mail   info@guletti.com